Tivoli hagen, København

Hvordan høres det ut å kunne tilbringe en solfylt dag med å spise sukkerspinn og ta pariserhjul? Tivoli er en elsket aktivitet blant alle de lokale barn og voksne. Dersom berg-og-dalbane ikke er helt din greie, kan du nyte noen danske delikatesser mens du lytter til en av konsertene eller underholdningsarrangementene som Tivoli setter opp daglig. Hvis du simpelthen elsker Tivoli tilbyr de også overnattingsmuligheter som du kan benytte deg av.Dette er en gylden mulighet til å hente frem ditt indre barn.

Tivoli om vinteren

Vinter i København er en flott opplevelse, men det er ikke det beste tidspunktet dersom du ønsker å ta berg-og-dalbane. Selv om de fleste attraksjonene er stengt i løpet av vintersesongen finnes det fortsatt mange andre spennende aktiviteter du kan gjøre på Tivoli. Julesesongen, som varer fra 18.november til 31.desember, er perfekt for å ta en rusletur gjennom fornøyelsesparken mens du nyter en rykende varm kopp kakao. Dersom du ønsker fantastisk underholdning kan du besøke Tivolis konserthall hvor det årlig settes opp musikaler og teaterforestillinger. Adgang til forestillingene er inkludert i Tivolis inngangsbillett.

Sommer i Tivoli

Sommeren er, uten tvil, den beste sesongen for å nyte en tur til Tivoli. Sommersesongen er fra 6.april til 14.september, deretter følger den spøkelsesaktige Halloweensesongen som starter 13.oktober og varer til 5.november. Ta med kjæresten din, venner eller familie til Tivoli slik at dere kan vandre gjennom hagen, ta noen av attraksjonene, spise is eller drikke et par øl på noen av kafeene de har der.

Attraksjoner

Noen av de mest populære attraksjonene i Tivoli hagen inkluderer den spennende berg-og-dalbanen ’Demonen’, som garantert vil få deg til å skrike. Denne hysteriske berg-og-dalbanen inneholder tre utrolige loops og strekker seg hele 28 meter opp i været på sitt høyeste punkt. Husk å få med deg bildet ditt på vei ut!

En annen attraksjon det er verdt å prøve er ’Fatamorgana’. Dette er en 3-i-1 opplevelse i et 45 meter høyt tårn. Siden dette gigantiske tårnet tilbyr tre attraksjoner er det noe for hele familien, både store og små. Helt nederst finnes det små radiobiler for de minste barna fra 5 år og oppover. I den øverste etasjen finnes det både en vill og en litt mindre vill opplevelse. I den raskeste utgaven vil du bli slengt rundt mens du opplever opptil så mye som 2,5 G kraft. Vi anbefaler at du spiser burgeren din etter du har prøvd denne attraksjonen.