Ønsker du å bo på hotell eller hospits? Hva slags type reisende er du? København har hoteller for alle, uavhengig av hvilke preferanser du har. Nedenfor har vi listet noen av våre personlige favoritter som introduserer deg til det store utvalg av hoteller København har å tilby.

Urban House Copenhagen

Etter en to minutters gåtur fra sentralstasjonen i København finner du ett av de beste hotellene i København, nemlig Urban House Copenhagen. Urban House er et trendy, selvbetjent hospits/hotell i den pulserende bydelen Vesterbro, perfekt for personer som er på backpackertur. Her kan du velge å bo på et privat rom eller på en sovesal hvor du kan møte mennesker fra hele verden. Kanskje du finner deg en venn du kan nyte en gourmet pølse sammen med? Inne på Urban House finnes det mange aktiviteter du kan ta del i. De har alt fra sykkelbutikk og biljardsalong til tatovør, lokalbrygget øl og livemusikk i baren. Dette er et fantastisk sted å bo for en billig penge.

Nimb Hotel

Hvis du liker Tivoli er Nimb Hotel det perfekte hotellet for deg. Dersom du velger å bo på Nimb Hotel mottar du en gratis billett slik at du, gjennom sommersesongen, kan prøve ut Tivoli hagens mange attraksjoner og konserter. Dette er ikke den eneste grunnen til å velge Nimb Hotel, de er også kjent for sine unikt innredede hotellrom som sørger for at du føler deg som hjemme. Frokosten deres er enda en grunn til å bo på dette hotellet. Nimb Hotel er blant de litt dyrere hotellene, men dersom du ønsker et intimt og staselig opphold er det verdt å betale litt ekstra. Nimb Hotel ble kåret til Danmarks beste hotell av Trivago i 2015, i tillegg ble det ansett for å være verdens beste luksus hotell, i kategorien for små hoteller.

Copenhagen Backpackers

Copenhagen Backpackers er nok et godt alternativ for våre backpackerlesere. Dette lille og koselig hospitset ligger i København sentrum, ved siden av sentralstasjonen. Med kun 38 senger gir dette hospitset en følelse av trygghet og en atmosfære hvor alle føler seg velkomne. De tilbyr frokostbuffet med hjemmelaget brød til en rimelig penge, hvilket også inkluderer baren. Det finnes ikke noe restaurant for gjestene på dette hospitset, men det gir deg en god unnskyldning for å gå ut for å smake på ’Smørrebrød’ eller ’Grød’.

71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel ligger i nærheten av operaen i Nyhavn og gir deg en fantastisk utsikt over havet. Dette hotellet vil gi deg en følelse av dansk retro, siden hotellet er bygget i to gamle pakkhus fra tidlig 1800-tallet. Bygningen har samlet opp over 200 år med dansk kultur og du trenger kun ta en kort spasertur før du er ved vannet og museumsbåtene som finnes der nede. Selv om bygget er gammelt betyr ikke dette at 71 Nyhavn Hotel ikke kan tilby komfort og luksus. 71 Nyhavn Hotel er nylig bygget om og renovert slik at det kan tilby gjestene sine den beste opplevelsen for en overkommelig pris.